Levering en retourneren

Levering

Zodra wij het pakket verzonden hebben, krijgt u hiervan een bevestiging per email.
Onze pakketten worden met Post NL bij u bezorgd. U ontvangt een Track en Trace link van ons om uw bestelling te volgen.

Tarieven Nederland
Brievenbuspost tot 2 kg, € 4,10.
Het verzenden van pakketpost onder de 10 kg, kost €7,25.
U ontvangt altijd een track & trace hiervan.

Tarieven België / Duitsland
Pakketpost €12,50

Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. Verzending is echter ten alle tijde voor risico van de koper. Hartje Holland is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

Retouren

Hartje Holland doet zijn uiterste best om alle artikelen zo goed mogelijk te beschrijven en te fotograferen, door duidelijk de afmetingen te vermelden en het product van verschillende kanten te laten zien. Maar we kunnen het begrijpen dat het artikel er toch anders uit kan zien dan verwacht.

LET OP: Artikelen die in de aanbieding zijn kunnen NIET geretourneerd worden.

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. U dient uw retourzending kenbaar te maken aan Hartje Holland door contact met ons op te nemen via het contactformulier. De retour te zenden artikelen dienen, naar inzicht van Hartje Holland, in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper.

Na ontvangst, controle en goedbevinden van de retourzending, stort Hartje Holland het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzend- & retourkosten op uw bankrekening.
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Ruilen
Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.
Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

 

Winkelmand0
There are no products in the cart!
0