Lieve gasten,

Sinds een maand mogen wij met veel plezier het nieuwe Hartje Holland B&B runnen. De gasten die we inmiddels hebben mogen verwelkomen zijn enthousiast geworden en voelen zich direct bij ons thuis! Wat genieten wij van de leuke contacten /gesprekken die we hebben, het verzorgen van het ontbijt voor onze gasten én om hen in de watten leggen…

Bij het ondertekenen van het contract met de eigenaar hebben we duidelijke afspraken gemaakt. Helaas is gebleken dat de eigenaar van het pand zich niet houdt aan deze afspraken en daardoor de samenwerking niet meer ging. Waardoor we helaas hebben moeten besluiten om te stoppen met ons B&B. Dit betekent concreet dat we de reserveringen die geboekt zijn, per heden moeten annuleren.

U zult begrijpen dat wij hier enorm teleurgesteld door zijn en het ons verdriet doet om dit mee te delen. Graag hadden we u een alternatief geboden, maar helaas is dat niet mogelijk voor dit moment. Wij zien in de toekomst uit naar een andere mogelijkheid voor een B&B, maar tot die tijd bent u van harte welkom in onze winkel en het Theehuijs!

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Hartelijke groet,

Bianca, Madeleine & Nellieke